Minilomalla Tallinnassa

Alkuviikosta olimme miehen kanssa minilomalla Tallinnassa. Sää ei suosinut, mutta muuten visiitti lahden toiselle puolelle oli oikein onnistunut. Kyselinkin jo viime viikon puolella vinkkejä teiltä Tallinnan ravintoloihin ja shoppailumahdollisuuksiin, ja kiitos lukijamme, päädyimme syömään aamiaisen todella tunnelmalliseen F-Hoone ravintolaan. Kiitos siis vinkistä sinne ruudun toiselle puolen! 

F-Hoone sijaitsee Telliskivi Loomelinnakin tiloissa, joka on mielestäni miljööltään verrattavissa Helsingin Kaapelitehtaaseen. Alueella on useampi kahvila ja ravintola, ja sinne on keskitetty myös useita Tallinnalaisten designerien putiikkeja. Joten sisustuksesta ja designista kiinnostuneille suosittelen tätä kohdetta lämpimästi! Alue toimii myös tapahtumapaikkana erilaisille keikoille ja ymmärtääkseni tuolla on lauantaisin myös iso kirpputori. Telliskivi Loomelinnak on mielestäni mukavan kävelymatkan päässä sekä satamasta että Vanhasta kaupungista. Voisin heittää ihan lonkalta, että matka satamasta oli parisen kilometriä.

Saatte nähdä nyt aika sekalaisen sarjan kuvia Tallinnasta:

F-Hoone3.jpgF-Hoone

F-Hoone4.jpgF-Hoone

F-Hoone2.jpgF-Hoonen vihersmoothie

F-Hoone.jpg

Me saavuimme F-Hooneen noin viisi minuuttia ennen lounasajan alkamista, joten saimme vielä valita annoksemme aamiaislistalta. Valitsimme herkulliset (ja todella täyttävät) aamiaisleivät paistetulla kananmunalla, ja minä otin vielä kyytipojaksi ihanan raikkaan vihersmoothien. Tänne voisi joskus tulla myös illallisaikaan, sillä menu vaikutti herkulliselta ja palvelu oli todella miellyttävää!

Fritz.jpgF-Hoone

F-HooneMarjukka.jpgBloggaaja keskittyneenä F-Hoonessa

loomelinnak.jpgTallinn Loomelinnak

loomelinnak2.jpgTallinn Loomelinnak

Illallisella kävimme Chedi nimisessä ravintolassa, josta olin lukenut hyviä arvosteluja. Pohdiskelin vaihtoehtoja ravintolan suhteen varmaan viikon verran, sillä Tallinna on nykyään on täynnä hyviä paikkoja eikä valintaa helpottanut se, että kyseltyämme suosituksia tutuiltamme jokainen osasi mainita eri paikan! Chediä voin kuitenkin suositella lämpimästi kaikille aasialaisista mauista pitäville.

Chedi.jpgChedi

Chedi2.jpgVege dim sumit Chedissä

Tiistaina kävimme Tallinnan isoimmassa kangaskaupassa, Kangadzungel XXL:ssä, mutta sieltä en ottanut yhtään kuvia. Kauppa oli iso, mutta huonekalukankaiden valikoima oli kuitenkin aika suppea. Hinta/laatu oli aika samantasoista kuin vastaavan suomalaisen kangaskauppaketjun tarjonta. Eli mitään yllättävää Kangadzungel ei minulle tarjonnut. Kiva kuitenkin tietää, että tuollainen on olemassa ja vaatetuspuolen ihmiset sekä verhokankaita etsivät löytäisivät tuolta varmasti monipuolisia vaihtoehtoja.

Kangaskaupalta lähtiessämme kävelimme sattumalta Tallinnan oman kissakahvilan ohi, ja tottakai sinne oli mentävä! Kissaihmisille iso suositus tästä paikasta 🙂

kissakahvila1.jpgNurri kissakahvila

kissakahvila2.jpgNurri kissakahvila

Jotain pientä tuli shoppailtua, mutta taidan esitellä niitä vähän myöhemmin. Eiköhän tämä kuvatulva riitä tältä erää 😉

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *