Lomatunnelmia

Pikaiset terveiset lomaviikon jälkitunnelmissa! Palailimme juuri Tukholmasta, jossa vietimme minun ja ystäväni syntymäpäiväjuhlia isolla porukalla. Juhlat olivat erittäin onnistuneet, mutta on varmasti parempi säilyttää kuvat viikonlopusta vain omissa kansioissani eikä täällä blogin puolella… Kyllä ”vanhatkin” näemmä vielä jaksaa 😉

Lakrids.jpg

Palataan kuitenkin vielä edelliseen reissuun, nimittäin minilomaan Tallinnassa. Sain siellä mieheltä naistenpäivälahjaksi Tallinnassa ihania Lakrids nameja, joita on hehkutettu viime aikoina vähän joka puolella! Omani olivat vadelmapäällysteisiä chililakritseja. Ootteko maistaneet näitä?

Naistenpäivä näkyi muuten Tallinnan katukuvassa aika erilailla kuin Suomessa. Uskallan väittää, että lähes jokainen mies kantoi muhkeita kukkapuskia käsissään jo edellisiltana. Mukavia tapoja, enpä usko kenenkään naisen harmistuvan saadessaan kukkia.

Ensi viikolla palaan hieman tuoreemmilla ajatuksilla tänne blogin puolellekin, kunhan pääsen taas arkirytmiin. Nyt aion kuitenkin nauttia viimeisestä lomaillasta kera herkkujen ja elokuvan. Ihanaa iltaa muillekin!

Marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *