Auringonvalo ja synttäritunnelmia

VALOA2.jpg

Kyllä tuo ikkunoista sisääntulviva valo tuo vaan niin selkeän eron, niin sisustukseen kuin mielialaankin. Tekee mieli karsia pois kaikki turha keräilemästä pölyä ja sisustaa kotia. Ja valokuvaus, kuinka paljon helpompaa onkaan kuvata kun on valoisaa. Tuntuu että päivistä löytyy yhtäkkiä paljon enemmän tunteja. Pää pursuaa ideoita joita haluaisi toteuttaa niin kodin kuin koulunkin saralla. Pistetään kuitenkin hieman malttia peliin, sillä ne suunnitelmat esimerkiksi se keittiöremontti ovat niin suuria että ne täytyy myös suunnitella varman päälle.

Synttärit on nyt juhlittu, niin läheisten ihmisten, keppihevosen kuin oikein poninkin kera. Oli muuten poika haltioissaan kummitädin järjestämästä yllätyksestä, eli poniratsastuksesta. Menoa ja vilskettä taas riitti, tosin se meno on kyllä jatkunut uuden pojan lahjaksi saaman potkumönkkärin kera. Nyt noita ajoneuvoja on jo kolme ja lempparipuuhaa pojilla on ajella takkaa ympäri hurjaa vauhtia. Säilytys yön ajaksi toi myöskin haasteita, piti rakentaa poikien autoille oma parkkipaikka jotta kukaan ei kompastu yöllä. Silti, mikään ei ole parempaa kuin nähdä lasten nauttivan ja riemuitsevan elämästä.

cowboy.jpg

Oikein ihanaa loppuviikkoa!

Elisa.jpg

2forliving - -

3 kommenttia “Auringonvalo ja synttäritunnelmia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *