Dickens and Hawthorne Australia

Hei viikonloppu on täällä taas! Tämän viikonlopun ajattelin pyhittää unelle ja rentoutumiselle, sillä ilmeisesti tuo viime viikonlopun ikääntymisen juhlinta verotti hieman tämän kolmekymppisen energiatasoa. Hyvästä unesta muuten tulossa blogiin ihan lähipäivinä enemmänkin aihetta, sillä olimme eilen Elisan kanssa mukana erittäin mielenkiintoisessa tilaisuudessa! 

dickens.jpg

Tallinnan reissulta tarttui heräteostoksena mukaan ihana inkiväärin tuoksuinen saippua. Merkki on minulle ihan tuntematon, enkä oikein Googlettamallakaan löytänyt hirveästi lisätietoa. Nimensä perusteella kyseessä taitaa olla kuitenkin Australialainen merkki. Sattuisiko kenelläkään siellä ruudun toisella puolella olla enemmän tietoa tästä brändistä?

Hassua, että viime viikonloppuna Tukholman Södermalmilla jossain pikkuputiikissa törmäsin myös tähän saman merkin vielä isompaan pumppupulloon, joka tosin taisi olla enemmän suihkusaippuaksi tarkoitettua. 

dickens2.jpg

Oli merkki mikä tahansa, tuoksu saippuassa on huumaava ja etiketin design minun mieleeni. Ja sehän riittää!

Marjukka.jpg

 

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *