DIY: Helppoja pääsiäiskoristeita

Innostuin Pinterestin tarjoamista tee-se-itse pääsiäiskoristeista sen verran, että päätin itsekin tekaista jotain pientä. 

blogi2.jpg

Pajunoksat keräsin aamulenkillä koirani kanssa. Kananmunat tyhjensin jo ala-asteella opetetulla tekniikalla: Silmäneulalla reikä kananmunan molempiin päihin ja puhalsin raa’an sisuksen lasiin. Kokeilin kahta eri tapaa piirtää kuviot kananmunankuoreen, sekä tyhjennettynä että vielä täytenä. Kumpikin onnistui yhtä hyvin. Koristelut mustalla tussilla olivat ihan vaan lauantai-aamuista tajunnanvirtaa ilman sen kummempaa suunnittelua, ja tavoitteenani olikin vain saada aikaan mustavalkoista jälkeä – huolimatta siitä kuinka tarkkaa piirrosjälkeä käsistäni syntyisi 😉

Neonkeltainen pahvi sai hieman mustetta tekstileimasimilla, koska sulkia ei löytynyt pajunoksien koristeluun. Ihan hauska väripilkku muuten mustavalkoisessa ympäristössä.

blogi1.jpg

blogi3.jpg

blogi4.jpg

Joko siellä on pääsiäiskoristeet tehty tai hankittu?

Marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *