Aamuaurinko

Ovatko muutkin saaneet virtaa aikaisin nousevasta auringosta? Itse ainakin olen heräillyt paljon pirteämpänä uusiin aamuihin ja tuntuu kuin päivässä olisi yhtäkkiä enemmän tunteja. Valokuvaaminenkin sujuu aivan uudella tavalla kun ei tarvitse suunnata kuvaushetkiä vain niille muutamille tunneille päivässä jotka talvella ovat valoisia.

Tällä viikolla vietin vapaapäivät viikolla kotona tehden kouluraportteja valmiiksi. Vitsi miten mukava onkaan istua työhuoneessa ikkunan edessä auringonpaisteessa töitä tehden. Koirakin tuli viereen sängylle paistattelemaan päivää. Ihan mahtavaa! Onneksi tämä vain paranee tästä kun kesäänpäin mennään.

IMG_8033.jpgIMG_8022.jpg

Näiden levollisten kuvien kera toivottelen kaikille oikein ihanaa viikonloppua. (Ja painun pehkuihin sillä aamulla soi kello jo ennen kuutta!)

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *