Julisteinspiraatiota

*Yhteistyössä Desenio

Taulut ja julisteet tuovat lisää mielenkiintoa kodin sisustukseen ja ne ikään kuin viimeistelevät kodin asutun näköiseksi. Joskus kuitenkin on todella vaikea löytää omaan makuun sopivia, yksilöllisiä tauluja, mutta onneksi nykyään valikoimaa löytyy muualtakin kuin perinteisistä huonekaluliikkeistä tai taulukaupoista. Taiteen ei myöskään tarvitse olla hintavaa ollakseen hyvännäköistä, ja siitä löytyy erinomainen esimerkki suomalaisesta Desenio verkkokaupasta. 

Pääsimme tekemään yhteistyötä Desenion kanssa, ja saimme molemmat valita itsellemme muutamat sisustustaulut ja julisteet todella monipuolisesta valikoimasta. Elisa lähti ensisijaisesti hakemaan inspiraatiota lastenhuoneen sisustamiseen, ja Marjukka taas etsi moderniin kotiinsa sopivia tauluja muutamalle tyhjälle seinälle. Se, mitä valikoitui loppujen lopuksi seinillemme, paljastuu teille kuitenkin vasta myöhemmin..

kollaasi2.jpg

Elisan suosikkeja pienten poikien huoneisiin sopivista elementeistä; intiaaniseikkailuja, supersankareita ja maailmanvalloitusta. Isompi poika valitsi  itse lempparikseen tuon Batmanjulisteen tekstillä.

blogi4.jpg

Marjukan inspiraatio muodostuu yksinkertaisista muodoista ja mustavalkoisuudesta ripauksella pehmeitä värisävyjä. Graafisia julisteita ja selkeyttä.

Ennen kuin pääsette näkemään kotimme seinät uusien, ihanien sisustustaulujen kera, suosittelemme lämpimästä tutustumaan Desenion valikoimaan. Verkkokaupasta löytyy myös hurja määrä inspiraatiota ja jopa valmiita kollaaseja toisiinsa sopivista tauluista ja julisteista. Myös sommittelua varten saat vinkkejä Desenion sivuilta.

 

marjukkaelisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *