Viikonlopun menovinkit Helsinkiin

Tänä viikonloppuna Helsingissä olisi jos jonkinlaista tapahtumaa missä käydä! Tässä teille siis muutama hyvä vinkki, jos vielä on viikonlopun suunnitelmat avoimena:

Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, ja sieltä löytyy varmasti paljon vinkkejä niin sisustajille kuin viherpeukaloillekin. Tämä tapahtuma sopii myös ruuan ystäville, sillä samaan aikaan on paikalla myös Lähiruoka -ja Luomumessut. Itse aion käydä messuilla sunnuntaina, ja aion ensisijaisesti hakea vähän inspiraatiota parvekkeen kesäkuntoon laittamista varten.

What’s cooking Helsinki on uudenlainen ruokatapahtuma, joka kokoaa suomen suosituimpia ruoka -ja leivontabloggaajia näytöskeittiöihin Helsingin Teurastamolle. Tapahtuma pidetään Kellohallissa, joka jo itsessään on ihan super inspiroiva tila. Ovet on avoinna yleisölle kello 12-17. Näytöskeittiöistä saa varmasti paljon inspiraatiota ja nettisivuilla luvataan myös reseptit mukaan jokaiselle näistä bloggaajien omista herkuista, joita päivän aikana valmistuu. Täältä pääset vielä tsekkaamaan tarkemmat aikataulut. 

Designmuseossa on tänään avattu Eero Aarnion elämästä ja muotoilijan urasta laajasta kertova näyttely. Kaikki varmasti tunnistavat Pallotuolin, joka nosti Aarnion maailmallakin tunnetuksi muotoilijaksi vuonna ’66 Kölnin huonekalumessuilla. Aarniolla on kuitenkin takanaan jo niin pitkä ura sisustusarkkitehtinä ja muotoilijana, että näyttelystä uskon saavan paljon enemmänkin irti kuin vain Pallotuolin historiaa. Tämä näyttely on ainakin itselleni ihan must. Muutenkin suosittelen kyllä vierailemaan Designmuseossa, jos siellä ei ole tullut aiemmin käytyä. Mun lempimuseo, jossa on tullut käytyä valehtelematta varmaan vähintään kerran vuodessa viimeiset kymmenen vuotta. Eero Aarnio näyttely jatkuu kuitenkin 25.9.2016 saakka, joten jos nyt tänä viikonloppuna sinne ei ehdi niin aikaa on kyllä riittävästi.

Hullut Päivät on kyllä pakko vielä mainita, jos tekemistä kaipaa ja nauttii hyvistä tarjouksista 😀 Itsehän kävin jo tuolla sekä keskiviikkona että torstaina, mutta saas nähä tulisko vielä nopsaan piipahdettua siellä viikonloppuna. Ja joo, tiedän et aika hullua miksi mä siellä oon jo parina päivänä ravannut, mutta Stocka sattuu olemaan ihan työmatkani varrella joten kävelen siitä pari kertaa päivässä joka tapauksessa ohi. Sen suurempia ostoksia en ole käynyt tekemässä, mutta tapani mukaan kävin täydentämässä vähän kosmetiikkavarastoja. Lauantaille ja sunnuntaille on kyllä hyviä tarjouksia vielä jäljellä, ja myös netissä pääsee shoppailemaan!

narsissit.jpg

Ihanan keväistä viikonloppua kaikille!

Marjukka.jpg

*Sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *