Lempparikukat ja uusi tv-taso

Pari viikkoa sitten kotiutettiin Ikeasta meille uusi tv-taso. Sitä sitten kasattiinkin meidän kiireisessä arjessa melkein viikon ajan. Pojat ovat nyt siinä iässä että tahtovat kovasti auttaa. Niin paljon kuin sitä arvostankin niin kehityksen kuin elämänarvojenkin kannalta, täytyy sanoa ettei noiden apureiden kanssa remontoiminen ole se helpoin homma. Äitini sanoikin viime viikolla tason nähdessään, että ei tiennytkään minun pitävän niin paljoa enää väreistä. Kaapinovissa kun oli edelleen siniset suojakalvot kiinni 😀 No nyt on kuitenkin kutakuinkin valmista. Kyseessä on siis ikean Bestå, korkeakiiltoisilla etulevyillä. Kaapit otimme ponnahdussalvoilla ja kaksi laatikoista on syviä, kaksi hyllyillä jotta saadaan hyvin kätkettyä lastenleffat.

Päälle aion väsätä puisen tason tekemään tasosta enemmän meidän näköisen. Kunhan vain saisin päätettyä värin ja mallin. Kaksi levetä lankkua vai yksi kokonainen puulevy? Vinkkejä ja mielipiteitä otetaan mieluusti vastaan!

 

IMG_8247.jpg

 

IMG_8202.jpg

IMG_8227.jpg

Mies toi kukat kotiin viimeviikolla ja edelleen näyttävät hyvältä. Itseasiassa osa vasta avautuu. Liljat ovat yksi suosikkikukistani, pioneiden ja ruusujen ohella. Itseasiassa noita kaikkia kolmea löytyi häistämme muutama vuosi takaperin. Suuria liljoja, suurissa maljakoissa ruokailutilan pöydillä, ruusuja ja pioneita omassa sekä kaasojen kimpuissa. Niinhän se on että häihin valitaan juuri ne suosikit mistä on aina unelmoinut? 🙂

Ihanaa loppuviikkoa!

Elisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Lempparikukat ja uusi tv-taso

  1. Hyvältä näyttää😊 samat ovat kuin täälläkin😂 äitisi jo huomauttikin samanlaisesta sisustusmaustasi😂 minä lomalla ja aion alkaa maalaus hommiin…vintage paint kalkkimaali kokeilussa. Vanha apteekkarinlipasto saa uuden värin pintaansa. Ja onnea työpaikan vaihdon johdosta 😊 lilja on minunkin suosikki ja kaikki valkoinen😂🌟 Päivi täti

    1. Kiitos 🙂 En tajunnutkaan että ihan samoilla mennään 😀 no, on meill paljon yhteistä! Kivalta näytti myös teidän uusi lipasto, tuun livenä katselemaan joku päivä:) Vielä olisi muutama viikko odoteltavana, hirmuisesti jänskättää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *