Ikeaan toukokuussa

Olin ihan muissa asioissa Ikean nettisivuilla, kun tajusin vilkaista mitä uutta Ikeaan on tulossa lähiaikoina. Ja yllätys oli mieleinen – toukokuussa myyntiin tuleva Viktigt -mallisto nimittäin!

Ikea%20ideat%20kotiin.jpgKuvat Ikea.fi

Mallisto on tehty kokonaisuudessaan käsityönä ja se on on luotu yhteistyössä Ingegard Råmanin kanssa. Minulle nimi ei ollut ennestään tuttu, mutta hän on ilmeisen tunnettu muotoilija Pohjoismaissa ja on ollut mm. Orreforsilla suunnittelijana. Materiaaleina malliston tuotteissa toimii keramiikka, lasi, bambu ja luonnonkuidut. Viime aikoina on muutenkin ollut paljon tällaista vähäeleistä sisustusta ja luonnollisuus taitaa olla edelleen aika in tällä hetkellä. Huomaan kyllä itsekin varsinkin näin talven jälkeen kaipaavani luontoa ja sen sävyjä, ja siitä syystä varmasti innostuinkin tästä mallistosta niin paljon.

Uusille tarjoiluastioille olisi kysyntää tällä hetkellä keittiössäni, ja tälläkin kertaa Ikeasta taitaa löytyä ratkaisu tähän pulmaan.. Eli toukokuussa Ikeaan!

Mitäs te sanotte tästä mallistosta, inspaako?

Ikeaan toukokuussa” kommentit

  1. Kyllä vaan Viktigt-mallisto kolahtaa! Loppuvuodesta Ikean joulupuurotilaisuudessa, kun tuo esiteltiin, niin tykästyin kyllä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *