Julisteita lastenhuoneessa & olohuoneessa // Desenio

*Yhteistyössä Desenio

Pääsin valitsemaan Desenion verkkokaupasta julisteita kotiimme. Alusta asti oli selvää että tuon pikkunorsun Ihahaa- julisteen kaveriksi tarvitaan vielä muutakin lastenhuoneen seinälle. Isompi poika itse ihastui heti tuohon Batman- julisteeseen ja itse halusin mukaan jotain hyviin uniin liittyvää joten unisieppari lähti tilaukseen.

IMG_8097.jpg

IMG_8153.jpg

IMG_8311.jpg

Lastenhuoneen leikkikeittiö on ollut nyt remontissa, marmoria on saatu pintaan mutta muokkausprojekti saa vielä jatkoa. Bon Appetit- juliste tuli Deseniosta ja sopii kuin nakutettu tuohon minikeittiön yläpuolelle.

IMG_8217.jpg

Suurimman julisteen valitsin olohuoneeseemme jokaon muuten sekin saanut uuden tason lipaston tilalle. Kodissa arvostan erityisesti puhtautta, rauhallisuutta ja luonnonläheisiä sävyjä. Mielestäni tämä metsäaiheinen juliste viestii tätä sanomaa erinomaisesti.

 

IMG_8202.jpg

Desenion suuren julistevalikoiman löydät täältä. Laadukkaita julisteita ja printtejä löytyy jokaiseen makuun ja myös kehyksillä saa monenlaista ilmettä aikaiseksi. Sivuilta löytyy myös inspiroivia sisustuskuvia ja julisteyhdistelmiä jotka kannattaa käydä katsastamassa.

Seuraavassa postauksessa muuten vielä Marjukan julistekuvia joita ainakin itse innolla odotan. Valitsemme usein niin erilaisia juttuja ja kuitenkin ihailemme kovasti toistemme tyylejä sisustaa 🙂

Elisa.jpg

2forliving - -

Julisteita lastenhuoneessa & olohuoneessa // Desenio” kommentit

  1. Ihania julisteita😊 kiitos vinkistä nyt taisi löytyä julisteet meidän tyhjille makuuhuoneen seinille😊 kun osaisi vaan valita minkä tilaisi😂. Päivi t.😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *