Julisteita keittiössä ja makuuhuoneessa // Desenio

Yhteistyössä Desenio*

Pari päivää sitten pääsittekin näkemään tällä blogissamme, mitä Elisa valitsi itselleen päästyämme tekemään yhteistyötä sisustustaulu  -ja julistekauppa Desenion kanssa. Minäkin pääsin tuolta valtavasta valikoimasta valitsemaan kotiimme muutaman sisustustaulun, ja tässä näette nyt lopulliset valintani!

Lähdin ideoimaan sopivaa paikkaa ja teemaa kotimme tyhjistä seinistä, joille olin joskus suunnitellut tulevan jotain – kenties hyllyjä tai tauluja. Keittiön tason yläpuolella löytyi täydellinen paikka kolmelle julisteelle, ja tottakai halusin valita ne Desenion keittiötaulujen valikoimasta.

blogi1.jpg

blogi2.jpg

Keittiömme on mustavalkoinen enkä kaipaakaan sinne juuri sen kummempia värejä, kuin mitä luonnostaan hedemät ja yrtit tuovat. Halusin pysytellä tauluissa samassa värimaailmassa, joten vihreästä mielenkiintoa saava yrtti-taulu oli ensimmäinen valintani. 

blog4.jpg

Tämä yrttitaulun valitseminen sai minut myös kaivamaan komerosta siellä muutaman vuoden lojuneen Indoor Garden kasvatusalustan esille. Olen jo moneen kertaan ollut luopumassa siitä tilanpuutteen vuoksi, mutta annetaan sille nyt vielä sitten mahdollisuus.. Kukapa ei tuoreista yrteistä tykkäisi!

blog5.jpg

Classic Mojito ja Dry Martini -julisteet sopivat hyvin kahden aikuisen kotiin. Harvemmin harrastan drinkkejä, mutta onhan se hyvä tietää mitä Mojitoon tulee jos sellaista alkaa kuumana kesäpäivänä parvekkeella kaipaamaan 🙂

blog3.jpg

Näiden keittiötaulujen lisäksi kaipasin makuuhuoneemme tauluhyllylle jotain uutta. Päädyin selailemaan Luonto -aiheisia tauluja ja omaan sielunmaisemaani sopimaan valitsin tämän vuoristotaulun. Lumilautailuharrastukseni myötä olen päässyt muutamiin upeisiin vuoristomaisemiin kuten Alpeille, Kaliforniaan ja Norjaan. Noissa maisemissa on kyllä jotain rauhoittavaa, joten sopivat hyvin myös makuuhuoneen sisutukseen hyviä unia tuomaan.

blog7.jpg

blog6.jpg

Deseniolta löytyy varmasti joka kotiin sopivia julisteita, joten suosittelen katsastamaan valikoiman täältä. Sivuilta löytyy myös paljon ideakuvia sekä ohjeita taulujen asetteluun ja jopa valmiiksi koottuja tauluryhmiä, jos tuntuu vaikealta tehdä valintoja muuten. 

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *