Kun mies sisustaa

Mua niin hymyilytti, kun luin huhtikuun Deko lehteä, jossa oli juttu kodista johon myös miehen Star Wars kokoelma on tervetullut. Meidän kotona Star Wars sai hiljattain hieman enemmänkin näkyvyyttä, kuin vain keräilyesineet kirjahyllyssä. 

2for.jpg

Nimittäin C3PO bluetooth kaiutin.

blog.jpg

Miten tämä massiivinen C3PO kaiutin sitten meille päätyi? Mies oli bongannut sen jostain kickstarterista netistä, ja musiikki -sekä Star Wars miehenä tietenkin innostui siitä – pakkohan tällainen kuriositeetti oli saada. Ilmeisesti homma oli saanut kuitenkin vielä lisäjännitystä niin, että päivä tämän kickstarterin perustamisen jälkeen Disney olikin halunnut ostaa tämän kyseinen yrityksen ja koko homma katosi netistä. Pari päivää myöhemmin oli kuitenkin tullut meili, jossa kerrottiin homman vietävän kuitenkin loppuun asti tästä isommasta diilistä huolimatta, ja kaiutin lähtee tulemaan. Kun sain nämä ”ilouutiset” olin tietenkin todella onnellinen tästä uudesta sisustuselementistä… 😉

2forblog.jpg

Ja kyllähän mäkin noista elokuvista pidän. En ehkä ihan näin paljon, mutta nyt kun tuota on tullut kuukauden päivät katseltua, niin itse asiassa täytyy myöntää että se tuo hauskaa kitschiä meidän kotiin. Ja olennaisena tietenkin voisi vielä mainita, että kyllä tossa äänenlaatukin on ihan kohdallaan.

Sitä paitsi kaiutin on niin iso, ettei sitä pysty edes piilottamaan. Ja trust me, yritin kyllä 😉

Marjukka.jpg

Ps. Jos joku muukin haluaisi tällaisen, niitä kuulemma nykyään saa ihan nettikaupoista.

2 kommenttia “Kun mies sisustaa

  1. Oo, hieno kaiutin! Mahtava vinkki miehelle synttärilahjaksi. Tosin mä taidan meidän perheessä olla enempi Star Wars -fani kuin mies. Hmmm…tyttärelle ylioppilaslahjaksi…sekin on koulutettu Star Warsin ystäväksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *