Meidän Vappu

Joko siellä puolella ollaan valmistautumassa Vapun juhlintaan? Meillä ei sen suurempia hulinoita ole tänäkään vuonna, mutta teimme sentään simaa ensimmäisen kerran itse! Eilen pääsimme sitä jo maistamaan ja ai vitsit kun tulikin hyvää. 

Vapun%20aarre.jpg

Kuvassa meidän Vappu, jonka kanssa muutimme aika tismalleen kaksi vuotta sitten tähän nykyiseen kotiimme. (Arvatkaa vaan mistä koiramme sai nimensä 😉 Silloin tämä lakunenä oli vasta ihan pentu. Näistä asioista sitä huomaa, kuinka nopeasti aika menee eteenpäin. En voi melkein uskoa, että olemme jo kaksi vuotta asuneet täällä ja koirakin on jo ”aikuinen” 🙂 

Marjukka.jpg

 

2forliving - -

2 kommenttia “Meidän Vappu

    1. Kyllä vain, hän on minipinseri! Voin vain kuvitella kuinka hauska kaksikko ystävälläsi on, tällä rodulla luonnetta ja energiaa kyllä riittää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *