Peiliin katsomista

Vaikka otsikosta voisi muuta päätellä, niin ei kannata nyt odottaa mitään kovin syvällistä blogitekstiä itsestäni tai siitä mitä peilistä nään päivittäin 😀 Halusin vain julkaista muutaman kuvan makuuhuoneemme peilistä, joka oli loistava löytä muutamia kuukausia sitten.

peili3.jpg

Olen välillä todella hidas ja harkitsevainen jopa pientenkin kodin hankintojen suhteen, josta tämän peilin hankkiminen on loistava esimerkki. Joku toinen olisi ehkä tuon vuoden etsinnän aikana ostanut jo parikin erilaista peiliä tarpeisiinsa, mutta minä se vaan kuukausitolkulla mietin mistä löytäsin malliltaan mieleisen ja sopivan hintaisen ratkaisun. En usko muidenkaan naisten pitävän kätevänä sitä, että vaatekaapit ovat yläkerrassa ja talon ainoa peili alakerrassa.. Varsinkaan aamukiireessä 😉 Joten pidän tätäkin ennen kaikkea järkevänä hankintana!

Peili tosiaan oli löytö Jyskistä, jossa pyörimme ihan muuten vaan taannoin siskoni kanssa. Hintaa ei ollut muistaakseni kymppiä enempää (taisi olla tyyliin vikoja kappaleita myymälässä), mutta siitä huolimatta peili vaikuttaa tosi laadukkaalta ja kestävältä. Kehykset ovat nimittäin yllättävän painavat ja ovat kivimäisestä, keraamisesta materiaalista valmistettu. Kriittinen kun olen, olisin voinut toivoa peilin olevan tähän meidän tilaamme hieman isompi ja vielä korkeampi, mutta ihan kaikkea ei kympillä saa 😉 Mielellään nimittäin ottaisin jo nämä peilille katselukorkeutta tuovat kirjat takaisin hyllyyn, joten joku pieni taso tai porras pitäisi tuohon alle vielä löytää.. Seinään en halua tätä kiinnittää, koska tykkään siitä että peili saa rennosti nojata seinään.

peili1.jpg

peili4.jpg

Ehkäpä tuo makuuhuonekin tulee vielä joskus olemaan sisustukseltaan valmis. Vaikka toisaalta parasta onkin pikkuhiljaa tehdä näitä löytöjä ja sisustaa kotia vähitellen. 

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *