Kierrätetty

Olen tehnyt viime aikoina loistavia, kierrätettyjä löytöjä kotiin. Viimeisin kirppari-kierros tapahtui muutamia viikkoja sitten – oltuani lähes viikon sairaana mies halusi piristää turhautunutta potilasta ja vei lauantaisen kauppareissun sijaan Kierrätyskeskuksiin. Sekä Espoon Suomenojan että Kilon Kierrätyskeskukset ovat aikamoisia aarreaittoja. Suosittelen käymään, jos siellä toisella puolen ruutua on muita samanlaisia kirpparihaukkoja jotka rakastavat yllättäviä löytöjä.

Ajattelinkin aloittaa blogissamme ”Kierrätetty” sarjan, josta toivottavasti muutkin saavat inspiraatiota kirpputorien, Kierrätyskeskusten ja antiikkiliikkeiden koluamiseen. Tässä sarjassa esittelen toki omia löytöjäni, mutta luvassa on myös vinkkejä hyvistä shoppailupaikoista. Itselleni suurin syy kiertää kirpputoreja sekä vanhan tavaran liikkeitä on bongailla mielenkiintoisia kalusteita verhoilu -ja entisöintihommia varten. Näissä olen kuitenkin niin nirso, että useimmiten tuolien sijaan mukaan tarttuu pieniä löytöjä kotiin.

Tässä ensimmäisessä osassa muutama kuva viimeisimmästä löydöstäni. Saattaa monista vaikuttaa aika vaatimattomalta, mutta itse asiassa tämän tyylinen ja mallinen, metallinen tai hopeinen hedelmäkori on ollut mielessäni jo pari vuotta. En ole vain aiemmin löytynyt sopivan hintaista tai tyylistä. Kirpputoreja kiertäessä kannattaa pitää mielessä, kuinka paljon saa aikaan jo pelkällä Fairy-vedellä ja pesusienellä. Tässäkin kävi niin, että jo kertaalleen ohitin tämän kulhon sen näyttäessä t-o-d-e-l-l-a likaiselta ja kuluneelta, kunnes mies bongasi tämän samaisen kulhon ja kysyi näinkö sen. Vinkkinä siis kaikille: Kierrä rauhassa, katsele ja hypistele, yritä nähdä pinnan alle.

kulho2.jpg

kulho.jpg

kulho1.jpg

Huolellisen putsauksen jälkeen sain kuin sainkin korin taas kiiltämään ja näyttämään hyvältä! Ja mikä parasta, kori on riittävän suuri meillä viikon aikana kuluville hedelmille 🙂

Kiinnostaako teitä löytöjen hinnat lainkaan? Olen itse aika kriittinen ja hintatietoinen kirppareilla käydessäni, joskus jopa pihi 😉 Tälle korille en muista enää tarkkaa hintaa, mutta puhutaan ihan muutamista euroista eli kovin suurta lovea lompakkoon tämä hankinta ei tehnyt. 

Marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *