Kesän ’16 himotuimmat

Kokosimme taas teille kauden himotuimmat tuotteemme! 

Hakutulokset%20kohteelle%20himotummat%20

Monilla varmasti kesäntullen siirtyvät ajatukset pihaan ja parvekkeeseen? Itselläni on käynyt nyt ihan päivastoin! Kovasti mieleni tekisi sisustaa sisätiloja.

Hayn about a chair (1.) on pitkäaikainen himotukseni, niin muotoilun kuin käytännöllisyydenkin kannalta. Ruokapöydän- sekä työpöydän tuoleiksi aivan mahtavat ja aivan hilkulla etteivät ole jo ostoskorissa, ainoastaan hinta kirpaisee sen verran että olen asiaa vitkutellut!

Makuuhuoneisiin on haussa jälleen tekstiileitä. Vallilan pimennysverhot (6.) antavat edellytykset nukkua hieman pidempään aamulla, tai ainakaan aurinko ei ole se joka herättää ensimmäisenä. Ja ne näyttävät myös hyviltä! Pitkään mietin näiden sekä Stockmannin silkkiverhojen välillä mutta annetaan käytännöllisyyden puhua välillä puolestaan. Lastenhuoneeseen taas H&M liikennematto (2.), tämä on noussut monissa blogeissa usein esille ja aina myyty varastosta loppuun. No nyt sitä taas saa, toistaiseksi, joten nopeasti ostoksille mikäli olet omaasi etsinyt 🙂

Betoniset ruukut (3.) löytyvät granitilta kolmessa eri koossa. Laventeli tai oliivipuu näihin kasvamaan, olohuoneeseen tai parvekkeelle! Viimeisenä muutama piensisustustuote; House avainkaappi (4.) on ehkä tyylikkäin luokassaan jota olen nähnyt, saatavilla sekä mustana että valkoisena (nyt muuten tarjoushintaan) mutta yllätyksenä ei varmasti tule että itse kallistun valkoisen puoleen. Marjukka ehkä ottaisi tämän mustana versiona? Ja viimeisimpänä pyöreä kylpyhuoneenmatto (5.). Omistan aina vähintään pari kylpyhuoneenmattoa, sillä viikkopesun yhteydessä tykkään heittää edellisen aina pesukoneeseen ja saada uuden heti tilalle!

 

Himotuimmat.jpg

Luen todella paljon aikakauslehtiä ja sen kyllä huomaa kotiimme kertyvistä lehtipinoista. Luen lähes kaikki naistenlehdet, sisustuslehdet sekä ruokalehdet -olen sikäli onnellisessa asemassa ettei näitä tarvitse aina ostaa kaupasta vaan voidaan puhua pienestä työsuhde-edusta.Bo Conceptin String lehtiteline (1.) voisi olla tyylikäs ratkaisu alati kasvaviin pinoihin. Vaikka rakastankin vanhoja Tapiovaaran tuolejani ruokapöydän ympärillä, haaveilen silti niiden tilalle jostain modernimmasta. Bo Conceptin Ottawa tuolit (2.) miellyttävät yksinkertaisuudellaan. (3.) Olen nyt kuukauden ollut laittamassa Elloksen blogimatoksi tituleerattua Tanger -mattoa myös omaan ostoskoriini, mutta jokin on vielä minua pidätellyt. Yritän vielä löytää samaa tyyliä olevan maton jostain muualta, ja delegoin jopa äidillenikin sisustuskauppojen kiertelyn toisessa kaupungissa tällaisia mattoja silmällä pitäen! 4.) Joskus niinkin pienet asiat kuin keittiörullatelineen esteettisyys voi häiritä, ainakin minua. Taidan hakea Bo Conceptilta tämän marmorisen telineen korvaamaan vanhan ja jo liian monta vuotta palvelleen yksilön. 5.) Olohuoneemme kaipaa viimeistelyä näin parin vuoden asumisen jälkeen ja mielessäni on jokin tämän tyylinen taulu, myöskin Bo Conceptin valikoimasta. Jonkun verran maalaamista harrastaneena ajatuksissani on kuitenkin toteuttaa tällainen taideteos ihan itse, kunhan aikaa vaan löytyy. 6.) Pappelinan muovimatot ovat hyvännäköisiä, eivätkä materiaalistaan huolimatta lainkaan muovisen oloisia. Parveke kesäkuntoon -projekti voisi kaivata tällaisen lisäyksen vielä tänä kesänä.

marjukkaelisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *