Ulkoiluvinkki // Alppiruusupuisto

Jos hetki sitten some täyttyi Roihuvuoren ihanista kirsikankukista, niin seuraavaksi suosittelen suuntaamaan Helsingin Haagaan ja Alppiruusupuistoon! Siellä alkaa olla väriloisto parhaimmillaan. 

alppiruusupuisto.jpg

Kävimme aamulenkillä siskoni kanssa tuolla viime lauantaina ja silloin ihan kaikki nuput eivät olleet edes puhjenneet kukkaan. Uskoisin, että tämä ja ensi viikko on varmasti parasta aikaa vierailla tuolla.

Alppiruusupuiston löydät osoitteista Kanukalliontie ja Laajasuontie, Etelä-Haaga Helsingissä. Alue on aika iso, ja siellä kulkee pitkin poikin pitkospuita köysiaitoineen. Siellä pensaiden ja väriloiston keskellä pääsee ihan viidakkomaisiin tunnelmiin! Puiston alueella on myös paljon penkkejä sekä retkeilypöytiä joiden ääressä levähtää ja syödä vaikka eväitä. 

alppiruusu.jpg

rhodo.jpg

Vappu.jpgJoko mennään? Vapulla on aina vähän kiire 😉 Ei tosin taida itsekään aina tietää minne.

Kesäinen luonto kutsuu ulkoilemaan ja onneksi tuo meidän koira on sen verran aktiivista sorttia, että jos lenkit jäävät liian lyhyiksi sen kyllä huomaa täällä kotona. Välillä on kiva lähteä lenkille pois myös täältä kotikulmilta, joten jos teillä on hyviä vinkkejä pääkaupunkiseudun ulkoilupaikoista niin kommenttiboksi on vapaana 🙂 

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *