Kierrätetty // Pyöreä maljakko

Vihdoin pääsin tekemään tämän aloittamani ” Kierrätetty” sarjan toisen osan. Jälleen kerran tekemäni löytö oli juuri sellainen, jota olin silmäillyt sisustusliikkeissä sekä somessa – pyöreitä vaaseja ja maljakoita on ollut viime aikoina paljon esillä. Uusien hinnat ovat olleet mielestäni aika korkeita. Vai olenko ainoa, jonka mielestä 50 euroa lasimaljakosta on liikaa, jos se ei ole edes minkään laadukkaan brändin valmistama? Tästä omastani taisin muistaakseni köyhtyä neljän euron verran Kierrätyskeskuksessa.

blogi.jpg

koiranputki2.jpg

koiranputki.jpg

Edullisia perjantaipuskiakin on tällä hetkellä reilusti tarjolla! 😉 Jalat alle vaan ja iltakävelylle niin varmasti löytää jotain kaunista maljakkoon laitettavaksi.

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *