Valkoista kattaukseen – Ikeasta!

Enpä olisi uskonut, että pitkään pähkäilemäni valkoinen lautassetti olisikin ihan aitoa Ikeaa 😉 Ehkä pidempään blogia seuranneet ovat jo rivien välistä saattaneetkin lukea, että pohdin välillä jopa vähän turhankin pitkään myös kodin pienten hankintojen kanssa. Valkoinen lautassetti ei ole tehnyt poikkeusta luonteessani, vaan olen punninnut erilaisia vaihtoehtoja Iittalasta Villeroy&Bochiin ja myös pyörinyt läpi markettien astiaosastot jo varmaan vuoden verran pystymättä päätökseen. Näköjään turha lähteä merta edemmäs kalaan, sillä sunnuntainen pyörähdys Ikeassa teki ison muutokseen arki astiastoomme, mutta ihan naurettavan pienen loven lompakkooni. Nämä sirot lautaset verottivat rahastoani 50 senttiä kappaleelta, joten 30 lautasen hankinta ei vienyt minua konkurssiin.Hah, tarkistelin äidiltäni varmaan vielä kassallakin ”oliko nää siis oikeesti viiskyt senttiä, eiks näistä tuu muka enempää” 😀 

ikea2.jpg

Olisin varmaan ollut valmis maksamaan näistä hieman enemmänkin, sillä ihan oikeasti nämä ovat yksinkertaisuudessaan juuri sitä, mitä olin etsinytkin. En kaipaa myöskään käyttötavaroiden huutavan brändien nimiä heti ensivilkaisulla, ja jos ei tietäisi näiden astioiden ikealaisuudesta tuskinpa kukaan kiinnittää näihin sen suuremmin huomiota. 

ikea.jpg

Jos jotain hyvää vielä yksinkertaisen ulkomuotonsa lisäksi tästä löydöstä haluaa hakea, niin eipä ainakaan harmita kovinkaan paljon vaikka nämä eivät loppuelämääni kestäisikään! Toivon näille kuitenkin pitkää ikää, mutta saas nähdä kuin käy kun näitä alkaa enemmän käyttämään ja pesemään. Hinta ei ole kokemukseni mukaan välttämättä laadun tae, ja voin kyllä kertoa rikkoneeni arvokkaampiakin astioita vaikka kuinka varovasti niitä koitan käsitellä 😉

ikea3.jpg

Ainoa asia, jota jäin harmittelemaan on se etten ostanut näitä enempää 😉 

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *