Pitkä viikko, hidas sunnuntai

Onpahan aikamoisen menevä viikko taas takana. Viikon kohokohta oli eiliset häät, jolloin ihana lapsuudenystäväni sanoi tahdon. Aurinkoinen keli ja helle suosi koko päivän kunnes illalla saimme todistaa kunnon kesämyrskyä salamoiden välkkyessä taivaalla. Nyt tätä juhlijaa hieman väsyttää ja sunnuntai onkin sujunut aika rauhallisissa tunnelmissa kotona. Siivotessani suunnittelin samalla eteiseen tulevien naulakoiden paikkaa sekä aloin sulattaa pakastinta mansikkasesonkia silmällä pitäen. Tänään en jaksanut vielä eteisessä poraan tarttua, vaan tositoimet saavat jäädä odottamaan seuraavaa vapaapäivää.

eteinene.jpg

Eteiseen teimme viime vuonna muutosta ja maalasimme ovet sekä yhden tehosteseinän mustalla. Tulevat koukut löysin Tigeristä muutama viikko sitten. Jälleen kerran kannatti odottaa sopivien vastaan tulemista. Nämä koukut ovat nimittäin täsmälleen samaa ”gun steel” sävyä kuin eteisen valaisin ja ne sopivat myös hyvin tuohon mieheni massiiviseen Rolexin seinäkelloon. Ostin varmuuden vuoksi myös muutaman mustan koukun, katsotaan mihin järjestykseen lopulta näiden kiinnittämisessä päädyn. 

koukku.jpg

Pieniä kodin järjestys -ja sisustussuunnitelmia alkaa olla jo aikamoinen lista, ja toivonkin kesälomallani ehtiväni rauhassa niihin tarttua. Elokuussa talossamme on myös ikkunaremontti, jolloin myös meidän kotimme saa uutta ilmettä. Viime viikolla ikkunafirman miehet kävivätkin tekemässä viimeiset mittaukset ja lopputulema kuulostaa ainakin paperilla todella hyvältä! Täytyykin ottaa sitten ennen ja jälkeen kuvat. Uskon ikkunaremontin muuttavan kotimme yleisilmettä paljon freesimmäksi!

Nyt menen ihmettelemään tuota pakastinta, joko se alkaisi olla sulanut. Tänään on varmaan ihan pakko vielä jotain leipoa noista viime kesän jäljelle jääneistä marjoista. Ei niitä raaski poiskaan heittää.

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

Marjukka.jpg

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *