Kolmekymppisen kosmetiikkaa

Tässä blogissa harvoin puhutaan kosmetiikasta, muodista tai kauneudesta, mutta nyt ajattelin hieman hullutella ja kertoa kuinka innoissani olen uusista tuotteistani! 

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on mielestäni tärkeää oli ikä mikä tahansa, mutta huomaan tänä vuonna kolmekymmentä täytettyäni ajatelleeni näitä asioita jollain tasolla enemmän kuin aiemmin. Ennen kaikkea henkistä hyvinvointia, mutta turhamaisena luonteena en pidä pahana ulkoisen hyvinvoinninkaan buustaamista. Eräs näistä ahaa- elämyksistä sisälsi ajatuksia siitä, kuinka paljon erilaisia kemikaaleja käytän päivittäin ja voisinko vaihtaa edes osan niistä johonkin vähemmän elimistöä ja luontoa rasittavaan. Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan minulla on ollut jo pitkään, ja niinpä ajattelin kokeilla jotain uutta ja tilasin Jolielta muutaman päivittäistuotteen, joilla aloitan kokeiluni. 

jolie.jpg

Paketti tuli Jolielta kahdessa (!!) päivässä, ja oli pakattu kauniisti saateviestin kera. Paketissa oli puhdistusvaahto, vartaloöljy sekä ”anti-age” vaikutuksia lupaava ihanan paksu päivävoide ruotsalaiselta Estelle&Thild merkiltä. Halusin myös kasvoille tarkoitetun aurinkovoiteen, sillä synteettisistä kemikaaleista valmistettujen aurinkorasvojen sanotaan vaikuttavan haitallisesti mm. hormonitoimintaan.

jolie3.jpg

jolie2.jpg

En ole siis vielä juurikaan perehtynyt luonnonkosmetiikkaan, mutta jos  nämä ovat iholleni sopivia tuotteita niin hieno homma. Plussaa tottakai aina siitä, jos luontoa ja omaa elimistöä voi säästää edes hivenen, eikä nämä nykyiset pakkauksetkaan hullummalta näytä kylpyhuoneen hyllyllä. 

Jos teillä on kokemuksia tai ajatuksia luonnonkosmetiikasta, kuulisin niitä mielelläni kommentiboksissa 🙂 Ja kiinnostaako teitä lukea näin paljon meidän tavallisesta, kotiin liittyvistä aiheista, poikkeavia juttuja? Koska jos vastalauseita ei tule, voisin vaikka kertoilla myöhemmin myös kokemuksia näiden tuotteiden käytöstä.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *