Suunnitelmia

Koko kevät ja alkukesä on jännitetty, stressattu ja suunniteltu uusia juttuja ja tulevaa. Blogi on osaltani hiljentynyt muutamaksi kuukaudeksi jotta saisin ajatukseni kokoon. Uusi työ, viimeinen rutistus koulussa, uusi koulu ja syksyllä myös uusi asunto. Siinä on yhdelle ihmiselle aika kovasti sulateltavaa kerralla, tai ainakin minulle. Kaiken kiireen keskellä suunnitelmat tulevasta vievät kuitenkin eteenpäin. Kun blogiin asti ei olla ehditty ajatuksia viemään, on kanavana ollut Pinterest.

newhome.jpg

Kuvat Pinterest kansiostani New home

Hankintoja uuteen kotiin olen tehnyt jo etukäteen ja tällä hetkellä pakkailen yhden laatikon viikossa valmiiksi muuttoa varten. Päästäni löytyy jos jonkinmoista suunnitelmaa, nyt vain täytyisi saada ideat, mahdollisuudet ja toteutukset kohtaamaan. Hyvin neutraaleissa sävyissä tullaan jatkossakin menemään. Tämä kerrostalokoti on hieman nykyistä pienempi, joten koen tärkeäksi saada mukaan myös toimivuutta esimerkiksi säilytysratkaisujen kohdalla. Asuntoon uusitaan kokonaan myös keittiö ja se onkin se mitä tässä on nyt viimekuukaudet ahkerasti suunniteltu. Suunnitelmia, ja tietenkin myös niitä toteutuksia aikanaan, tulee varmasti paljon jatkossa jaettua tännekin. Nyt täytyy vain napata itseään niskasta kiinni että saa kaiken vietyä eteenpäin!

pinterest.jpg

Meidät löytää pinterestistä täältä. Yllätyin muuten kun tajusin että meillä on jo 62 taulua jonne ahkerasti pinnailemme fiiliksen ja kauniiden kuvien mukaan. Maailma on täynnä kauniita kuvia ja ideoita joihin on ihana palata kun sitä inspiraatiota tarvitaan. Mielellämme myös katsomme muidenkin kauniita Pinterest-sivuja joten linkkaathan omasi kommenttiboksiin! 🙂

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *