Kunnostusprojekteja

En ole kesän aikana kovinkaan paljon ehtinyt viettää aikaa työhuoneellamme, ja siellä onkin nyt useampi keskeneräinen pieni projekti odottamassa pian alkavaa kesälomaani. Näihin viimeistelyihin, joita pikku projektini vielä vaativat, ei tarvita enää montaa työpäivää, tai ehkä voisi jopa optimistisesti sanoa montaa tuntia. Yritän olla kasaamatta liian pitkää ”to do” listaa kesälomalleni, mutta nämä keskeneräiset hommat vaivaavat sen verran mieltäni, että ne kyllä haluan tehdä mahdollisimman pian valmiiksi. Uusia juttuja ja projekteja on pää täynnä, mutta ennen niitä täytyy saada vanhat valmiiksi.

pikkutuolit.jpg

Ylläolevassa kuvassa pikkutuolien päälliset odottamassa viimeistelyä ja kiinnittämistä. Tätä hommaa pitkitti selkänojan murentunut vanha puu, johon kangas olisi pitänyt kiinnittää. Ei auttanut kuin purkaa pohjaverhoilu uudestaan ja ottaa liima ja puristimet esille. Kunhan liimaus on kunnossa, kankaat on nopeasti kiinnitetty paikalleen.

verhoilu.jpg

rahi.jpg

Tulossa myös kunnostettu rahi, jonka olen alunperin tehnyt ihan ensimmäiseksi koulutyökseni opiskellessani verhoilijaksi. Laitan sitten ennen ja jälkeen kuvat, kunhan tämänkin saan viimeisteltyä. On nimittäin pikkasen tuo oma tyylini ja makuni muuttunut opiskeluajoistani 😉

Marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *