Tapettitaivaassa

Alunperin ajattelin maalata makuuhuoneiden seinät valkoisella sekä vaaleanharmaalla mutta pikkuhiljaa olen alkanut kallistumaan enemmän tapettien puolelle. Tapetti tuo kuitenkin hieman elävämpää, persoonallisempaa ilmettä huoneeseen.

tapetit4.jpg

Ruotsalaisen Sandbergin valikoimasta suosikkejani ovat nämä gryning- sekä vinterskog tapetit. Värit ja tunnelma osuivat ja upposivat samantien kun ne muutama kuukausi takaperin ensimmäisen kerran näin.

tapetit2.jpg

tapetit3.jpg

Lastenhuoneeseen taas mietin hieman lapsellisempia tapetteja Little Hands– nimiseltä merkiltä, jotka kuitenkin sävyineen sopisivat uuteen kotiimme loistavasti. Toisaalta, jaksavatko pojat innostua tapetista vielä muutaman vuodenkin päästä? Vai olisivatko nämä Ferm Livingin tapetit graafisinekuvioineen tai kultahippuneen pidemmällä tähtäimellä parempi vaihtoehto?

Mitä pidätte valinnoistani? Löytyykö teiltä omia suosikkitapetteja?

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *