Vanha kori uudestaan käyttöön

Edellisessä jutussani haaveilin säilytystilasta aikakauslehdille sekä aina kertyvälle ”roskapostille”. Mainitsin myös, että meillä on tähän tarkoitukseen ollut vanha kori, jolle löytyisi muutakin käyttöä. Tätä lehtien säilytysasiaa en ole vielä loppuun asti ratkaissut, mutta tein kunnon suursiivouksen heti kesäloman alkajaisiksi ja tyhjensin meidän kodinhoito-nurkkauksen. Kori sai lähteä nurkkauksesta ihmisten ilmoille ja päätyi yläkerran pieneen aulaan, josta kuljetaan makuuhuoneeseen. Tila on näkyvissä myös alakertaan ja olenkin monta kertaa miettinyt, millä tätä tyhjää tilaa voisi saada hieman kotoisammaksi.

ylha%CC%88a%CC%88lta%CC%88.jpg

makkarista.jpg

makkarista2.jpg

portaista.jpg

kori.jpg

En tiedä teistä, mutta meillä sänky pedataan usein vain viikonloppuisin tai kun tulee vieraita. Sitähän jopa suositellaan ettei sänkyä kannata pedata heti sängystä noustua, vaan peittojen sekä patjojen olisi hyvä saada happea ja ”tuulettua” yön jäljiltä. Tätä suositusta käytän kyllä hyväkseni aamuisin kiireessä 😉 Päiväpeitto kuitenkin on olemassa, ja se on yleensä ollut vain viikattuna makuuhuoneessamme olevalle nojatuolille. Nyt halusin kuitenkin eroon kaikista ylimääräistä pinoista ja kasoista, joita kotiin helposti kertyy. Viikkasin untuvaisen päiväpeiton tähän vanhaan koriin -siellä se säilyy siistinä ja sain myös kauniilla korilla uutta ilmettä aulaan.

Korin kaveriksi voisi sopia joku kiva matto, vai mitä mieltä olette?

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *