Miten aamu alkaa

IMG_8457.jpg

Itseni kohdalla olen huomannut aina suuren merkityksen sillä mitä suuhuni pistän heti aamusta. Se miten aamu alkaa, määrittelee kutakuinkin koko päivän. Ainakin ruuan osalta ja ruoka vaikuttaa paljon myös mielialaan. Viimeviikolla oli kiire töihin, lapset kiukuttelivat ja tuntui etteivät asiat etene, otin kaapista suklaapatukan ja aloitin sillä päiväni automatkalla, myöhässä. Edelleen kuvittelen siitä tulevan parempi olo, mutta aina käykin päinvastoin. Jos taas aloitan aamun niinkuin yleensä, smoothiet ja päivän eväät valmiina jääkaapissa, sujuu päivä paljon iloisemmin heti aamusta alkaen. Puuro ja smoothie on se vakio aamupala, mutta varsinkin tälleen kesällä sopii hedelmäsalaatti hyvin kaveriksi ja siitä saa kätevästi välipalankin mukaan.

IMG_8449.jpg

Tähän hedelmäsalaattiin päätyi viinirypäleitä, banaania, pensasmustikoita ja kahta erilaista kiwiä. Smoothieen taas sekoittelin sitä normaalia eli pinaattia, appelsiinimehua, sitruunamelissaa ja banaania. Nuo Hobstar-lasit ovat muuten nyt Stockmannilla tarjouksessa, niin suosittuja että ainakin Jumbon tavaratalosta ne olivat jo ensimmäisen viikonlopun jälkeen päässeet loppumaan kun niitä yritin lisää metsästellä. Smoothielaseinakin aivan loistavia nämä isot!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Elisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *