Block -valaisin eteisessä

Saimme Design House Stockholmin Block-valaisimen muutamia vuosia sitten ja silloin se olikin meillä pitkään esillä. Pari vuotta sitten tähän kotiin muutettuamme valaisin kuitenkin jäi laittamatta esille ja se muistui mieleeni jokunen aika sitten. Olen aina pitänyt valaisimen muotoilusta, ja sen suunnittelija Harri Koskinen onkin yksi lempisuunnittelijoistani.

Jos tämän klassikon historia kiinnostaa niin netistä löytyy paljon tietoa Koskisesta ja hänen tuotannostaan. Kyseinen valaisin on siis suunniteltu jo parikymmentä vuotta sitten, vuonna 1996, ja se on myös kuulunut New Yorkin MoMan kokoelmaan vuodesta 2000 lähtien.

block2.jpg

block.jpg

block3.jpg

Uuden paikan valaisin sai eteisestämme. Mielestäni se on aika kiva yksityiskohta mustavalkoisessa ympäristössä. Harvoinhan tuota tulee päällä pidettyä, mutta eiköhän sillä saa mukavan tunnelman aikaan pimeinä syysiltoina 🙂

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *