Syksy saa tulla

Takanani on kolme viikkoa ihanaa lomailua. Ollaan menty ja tehty fiiliksen mukaan ilman tiukkoja aikatauluja. Paljon sitä näköjään ehtii ilman suurempia suunnitelmiakin; mökkeillä, veneillä, golfata, kalastaa, valvoa myöhään ja nukkua pitkään. Hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja hauskoja päiviä. Suunnitella tulevaa ja päättää olla suunnittelematta liikoja.

Alla pieniä hetkiä lomastani. Toivottavasti näistä välittyy teillekin se kiireettömyys ja ne pysähtyneet hetket joista olen saanut nauttia.

heina%CC%88.jpg

silta.jpg

pilvet.jpg

mo%CC%88kkiaamiainen.jpg

omenapuu.jpg

cheesecake.jpg

Toivotaan lämmintä syksyä ja kauniita kelejä, jottei ihan vielä tarvitse linnoittautua neljän seinän sisälle. Myös pienet sisustusprojektit ovat lähteneet ajatuksen tasolta hieman eteenpäin ja odottamaan niitä kotona vietettyjä päiviä, jolloin maltetaan tarttua tuumasta toimeen.

Nyt aion vielä viikonlopun ottaa ihan rennosti, ja parannella lomaflunssaani ennen arkeen paluuta. Mukavaa viikonloppua!

Ps. Habitare-messut lähestyvät ja minullakin on pari lippua teille arvottavaksi. Joten pysykäähän kuulolla 🙂

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *