Syksyn sato

IMG_8492.jpg

Nytkö se jo tuli? Syksy siis. Ihmettelen kovasti minne kesä on hävinnyt. Tänään ku keräsin puusta omenoita piirakkaa varten, mietin että tämä on viimeinen syksy tässä kodissamme. Viimeiset omenat tuosta vanhasta omenapuusta. Olo on tavallaan haikea, mutta silti kovasti jo odotan uutta kotia ja tulevaa.

Tänään saatin myös remonttilupa uutta kotia varten ja pian pitäisi tulla tieto myös remontin aloitusajankohdasta. Suunnitelmia aletaan pikkuhiljaa lyödä lukkoon. Seuraavat viikot tulevat siis olemaan ideoitani ja mietteitäni. Ajatuksiani jäsenneltynä kollaasien muotoon jotta saan ne itsellenikin selväksi. En malta odottaa sitä hetkeä kun pääsen tyhjään asuntoon mittaamaan mielikuviani paikoilleen. Tällä kertaa lupaan ottaa kuvat ennen ja jälkeen uudistuksen. Asunto on nimittäin siinä kunnossa että tästä tulee isoin projektini tähän mennessä. Mutta vitsi miten ihana onkaan aloittaa puhtaalta pöydältä.

IMG_8493.jpg

Ihanaa syksyn alkua!

Elisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Syksyn sato

  1. Uuden kodin suunnittelu on aina niin ihanaa 🙂 Jos haluat tehdä keittiöyhteistyötä, laita minulle sähköpostia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *