Arvonta // Voita liput Habitareen

7.-11.9.2016 Helsingin messukeskuksessa järjestetään jälleen Habitare -messut. Samana viikonloppuna pääsee myös mukaan Valolight, Antiikki, ArtHelsinki sekä HifiExpo -tapahtumiin. Niille, joille Habitare ei ole ennestään tuttu tilaisuus, kerrottakoon sen olevan suomen suurin design-, huonekalu- ja sisustustapahtuma. Itselleni tämä tapahtuma on ollut ihan must juttu jo monta vuotta ja tänäkin vuonna aion ehdottomasti olla paikan päällä fiilistelemässä uutta designia ja tsekkaamassa tulevan kauden uutuuksia.Käykäähän Habitare nettisivuilla katsastamassa, mitä kaikkea mielenkiintoista tänä vuonna on tarjolla.

Habitare16_H_3.jpgKuva Messukeskus

Haluaisitko sinäkin kaverisi kanssa paikalle? Saan yhteistyössä Habitare-messujen kanssa arpoa blogin kautta 2 lippua lukijoillemme. Osallistua voit jättämällä viestin kommenttiboksiin – kerro vaikka kenet haluaisit viedä Habitareen kanssasi? Kaikki kommentit ovat kuitenkin mukana arvonnassa! Osallistumisaikaa on ensi viikon tiistai-iltaan ( 26.8.-30.8.2016). Arvon yhdelle kommentoineelle kaksi lippua ja ilmoitan voittajalle sähköpostitse ensi keskiviikkona.

Onnea arvontaan!

Marjukka.jpg

*Yhteistyössä Helsingin Messukeskus

2forliving - -

25 kommenttia “Arvonta // Voita liput Habitareen

  1. Muotoilun opiskelijana Habitare on minulle kanssa ihan must! Lippujen voittaminen tekisi hyvää opiskelijan lompakolle! 🙂

    1. Huomasin muuten, että opiskelijoille messukeskus tarjoaa torstaina Habitare liput 6:lla eurolla, ja muinakin päivinä opiskelijat saivat hieman alennusta. Onnea myös arvontaan ja kiitos osallistumisesta! 🙂

  2. Haluaisin viedä messuille tyttäreni, joka on juuri muuttanut Suomeen ja suunnittelee uutta kotiaan perheelleen!

  3. Meillä on parhaan ystäväni kanssa perinteenä käydä ihailemassa Habitaressa sisustusuutuuksia:)

  4. Mieheni kanssa mentäisiin syksyn sisustusinspiraatiota etsimään 🙂

  5. Olisi ihanaa päästä katsomaan uusia sisustusideoita. Olen juuri muuttamassa/melkein muuttanut uuteen asuntoon eli muutto on meneillään ja paljon uutta pitäisi hankkia..ystävän kanssa menisin mielelläni katselemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *