Habitare -arvonnan voittaja ja viimeisen lomapäivän Nutella-pullat

Nyt on Habitare -messuliput arvottu ja voittaja oli Tanjuska, joka kertoi lähtevänsä messuille ystävänsä kanssa. Onneksi olkoon! Voittajalle on lähetetty sähköpostia. Suurkiitos kaikille arvontaan osallistuneille.

Halusin vielä julkaista kuvat ehkä yksistä parhaimmista pullista, joita olen koskaan tehnyt. Nimittäin Nutella-pullista 😀 Jos siis tavallinen korvapuusti ei enää riitä ja tuntuu tylsältä, voi kanelin ja sokerin sijaan täyttää pullat maapähkinäsuklaa-levitteellä. Näiden pullien törkeys-aste on taattu ja makeanhimo lähtee aivan varmasti.

nutellablog.jpg

nutellablog2.jpg

nutella.jpg

Minulle on jo perinteeksi muodostunut pullan leipominen lomalla ollessani. Tänä vuonna meni vähän tiukille, sillä pullat saatiin uuniin vasta viimeisenä lomapäivänä. Näitä tuli aika iso satsi, ja kuten kaikki tietävät pulla on parhaimmillaan samana päivänä leivottuna. Niinpä söimme muutaman pullan heti tuoreena, ja loput pääsivät pakkaseen odottamaan sopivaa herkkuhetkeä tai kyläilijöitä.

Sisustusjuttuja taas ensi kerralla luvassa, sillä viikonloppuna saatte nähtäväksenne minun ja Elisan tämän syksyn himotuimmat -kollaasit. Uusille lukijoille tiedoksi, että keräämme aina jokaiselle kaudelle omat kollaasimme houkuttelevimmista sisustusjutuista, ja vanhoja tauluja pääsette katselemaan täältä.

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *