Syksyn ’16 himotuimmat

Nyt kun syksy on virallisesti syyskuun myötä käynnistynyt, halusimme jakaa teille taas jo perinteeksi muodostuneet kauden ”himotuimmat” kollaasimme. Aiemmat sarjan postaukset löydätte himotuimmat -tunnisteen alta.

syksyn%20himotuimmat%20%C2%B416.jpg

Tummat ja harmaan eri sävyt kiinnostavat tällä hetkellä. Ja kaikki pehmeä ja lämmin. Ehkä se on tätä alitajuntaista talveen varautumista – kuinka ihana olisikaan käpertyä Le Grand Airin Loveseat (1.) sohvaan viltin kanssa, hyvä kirja ja teemuki kädessä? Kodinhoitonurkkauksen päivittäminen on edelleen kesken ja hieman suurempi pyykkikori olisi tarpeen. Korbo -pyykkipussi ja metallinen kori (2.) pitäisi sisällään pyykkimme tyylikkäästi. Vaaleanharmaat Mille Nottin pussilakanasetit (3.) ovat kammattua puuvillaa -rauhallisiin sävyihin on hyvä nukahtaa. Pieni vihreä lisä talven harmauteen piristäisi kotimme nurkkia ja traakkipuun (4.) sanotaan olevan helppohoitoinen. Epäilen tosin, ettei sekään käsissäni koko talvea säilyisi vihreänä 😉 Hamam-pyyhkeet ovat ihania, ja tämä Ellos Homen Saraya (5.)  pyyhkeen toinen puoli on pehmeää froteeta ja toinen puoli puuvillaa. Uudesta matosta haaveilen koko ajan, ja Chatwall&Jonssonin villainen New Geometric (6.) matto sopisi meille sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen. 

 

syksy2016.jpg

 

Iltojen viilentyessä ja pimentyessä on taas aika kaivaa esiin lämpimät taljat ja untuvapeitot. Tänä syksynä omat taljani tulevat olemaan harmaan sävyssä uusien tuolieni pehmikkeenä, Ikean Luddet (3.) kävisivät tähän tarkoitukseen loistavasti. Ihanat untuvapeitot (5.) ovat myös olleet hankintalistallani pitkään. Untuvapetto on sekä hyvä lämmike että myös näyttää hyvltä petauksessa muhkeudensa vuoksi. Yöksi viltit ja koristetyynyt voi heittää unten tieltä Tine K Homen suureen bambukoriin (4.)

Eteiseen tarvitsen rahin (1.), jonka päällä sujuu pikkupoikien kenkien pukemiset vaivatta ja jonka päälle voi heittää vaikka laukun kotiin saapuessa. Keittiöön meinasin jo napata yhtenä päivänä uuden keraamisen lautasen (2.) hedelmälautaseksi, mutta järki sanoi että ensin ne kalusteet paikoilleen. No, pitää ne syksyn hedelmävitamiinit jonnekin laittaa joten kotiutan tämän varmasti pian. Syksyiseen olohuoneeseen ja mukana kantaen myös parvekkeelle menisi loistavasti Kreafunkin kaiutin valolla (6.). Taitaa olla tyylikkäin pieni kaiutin jonka olen nähnyt!

 

marjukkaelisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *