Kierrätetty // Vallilan Stoori + pari muuta vinkkiä Kallioon

Tämä taitaa olla nyt kolmas osa Kierrätetty -postaussarjaani ja nyt halusin vinkata teille laadukkaasta kirpparista Helsingin Vallilassa – eli Vallilan Stoorista.

Olen seurannut tämän kirpputori&kahvilan toimintaa Facebookin kautta jo varmaan vuoden, mutta vasta tällä viikolla viettäessäni siskoni kanssa yhteistä vapaapäivää tuli vihdoin sinnekin lähdettyä. Aion kyllä tulevaisuudessa vierailla tuolla useamminkin, ja siistin kirpputorin lisäksi paikan kahvila näytti todella houkuttelevalta!

stoori2for.jpg

Ja mitä löytyi? Ihana COS -merkin ruosteenoranssi mekko. Ihan täydellinen väri syksyllä ja hintaakaan ei ollut kuin huikeat 7 euroa 😉 COS:n vaatteista tykkään muutenkin, joten tämä oli todella hyvä löytö. Siskoni taisi löytää ainakin yhdet housut, kengät ja lähtiköhän hänen matkaansa vielä joku paitakin…

stoori2forcos.jpg

Samalla reissulla kävimme myös Roots Helsingissä sekä Ruplassa syömässä viikonlopun brunssilta jääneen ”maksa mitä haluat” -lounaan. Viime aikoinahan on paljon puhuttu ns. hävikkiruuasta ja sen hyödyntämisestä ja tämä paikka on todellakin onnistunut siinä. Lounaalle oli jäänyt viikonlopulta erilaisia salaatteja sekä yksi lämmin ruoka, leipää ja jälkiruokia. Sekä Ruplassa, että Roots Helsingissä on  myös tarjolla Green Streetin ihania raakakakkuja, ja tuolla Rootsissa kävimmekin sitten iltapäiväkahvilla ja jakamassa mangositruuna ja vadelmasuklaalakritsi -raakakakkupalaset. Voin suositella!

Myös Fargo -vintage liike sopii erinomaisesti tähän Kierrätetty -sarjaani, ja sielläkin kävimme ihastelemassa vanhoja huonekaluja ja tavaroita. Ihan täydellinen paikka, varsinkin jos 50-70 -luvun sisustus kiinnostaa. Heillä on nettisivut näköjään tällä hetkellä remontissa, mutta Facebook sivut näyttävät toimivan hyvin. Sieltä voi käydä katsomassa lisätietoja jos kiinnostaa.

Tässä vielä näiden paikkojen osoitteet, jos joku innostuu tekemään kierroksen Kalliossa ja Vallilassa:

Vallilan Stoori: Sturenkatu 36

Roots Helsinki: Vaasankatu 14

Rupla: Helsinginkatu 16

Marjukka.jpg

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *