Minimies 4 vuotta!

nooa%204v.jpgsyntym%C3%A4p%C3%A4iv%C3%A4t.jpg

Hetki sitten vietettiin vanhemman pojan 4-vuotissynttäreitä hänen toivomallaan Batman- teemalla. Ainakin itselleni merkitsi paljon että näin muuttolaatikoiden ja suurten muutosten keskellä ystävät ja suku kokoontuivat juhlimaan pojan suurta päivää! Itse en pitänyt juhlien aikana edes kameraa esillä mutta onneksi tuo ihana kummitäti hääräsi kameransa kanssa ja saatiin taltoitua mitä ihanimpia kuvia. Kiitos Marjukka! 🙂

Pieni mies tietenkin oli itse hyvin ylpeä täyttäessään saman verran kuin paras ystävänsä ja eniten innoissaan lahjoista ja kakusta! Lapset, ja jotkut vähän isommatkin, saivat tädin piirtämät lepakot poskiinsa. Koristeina käytin muuten viime Halloweenin lepakoita ja askartelin nopeasti talot pahvista edellisenä iltana.

Seuraavat juhlat taitavatkin olla sitten jo uudessa kodissa!

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *