Ikkunaremontti lähestyy

Olemme jo muutaman viikon odottaneet, koska taloyhtiössämme käynnissä oleva ikkunaremontti tulee meille asti. Tänä aamuna sain kuulla, että huomenna on meidän asuntomme vuoro! Illalla on siis työpäivän jälkeen vähän siirreltävä tavaroita, jotta ikkunat saadaan vaihdettua. Ohjeeksi annettiin, että n. puolitoista metriä tarvitaan tyhjää tilaa ikkunan viereen. Suurin tyhjennys on edessä työhuoneessa, mutta muuten ei tarvitse onneksi kovinkaan paljon tavaroita siirrellä.

Tässä nyt äsken nappaamani ”ennen” kuvat olohuoneen ikkunasta. Voin kertoa, että olen todella odottanut tätä päivää, kun pääsen eroon noista sinne päin maalatuista harmaista ikkunankarmeista.. Ja huom. tuo maalausjälki ei ole meidän käsistämme vaan olivat tuossa kunnossa tänne muuttaessamme. Monta kertaa olen ollut hyvin lähellä maalipurkkia ja sutia joilla saisin nuo epätasaisuudet piiloon, mutta nyt onneksi saadaankin kokonaan uudet ikkunat ja samalla myös valkoiset karmit.vanhaikkuna.jpg

vanhaikkuna2.jpg

Laitan pian kuvia miltä meillä näyttää ikkunoiden vaihdon jälkeen!

Marjukka.jpg

 

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *