Keittiö saapui

purku2.jpg

Nyt on katto paikattu ja maalattu koko asunnosta ja eilen saapuikin sitten uusi keittiö. Juuri kun rekka oli jättänyt lavat kerrostalon pihalle, alkoi tietenkin sataa kaatamalla vettä. Kiirushan siinä tuli kuljettaa kakki sisään! Nyt laatikot ovat siis täyttäneet olohuoneen ja viikonloppuna aletaan kasaustöihin! Kuten kuvasta näkee niin tosiaan tuo keittiön ja olohuoneen välinen seinä lähti pois ja saatiin lisää avaruutta asuntoon. Samalla tietenkin tuli kattoon ja parkettilattiaan lisää paikattavaa, mutta onneksi olen palkannut työmiehet hoitamaan nämä asiat. Kaikki muut tehdäänkin sitten itse, onneksi on ihania sukulaisia apuna! Noiden kahden kotonaolevan pienen apurin kanssa on meinaan hieman haastavaa tehdä remonttia, mutta lupasin heille että saavat osallistua remontointiin joten varmaan joku kaappi käydään yhdessä kasaamassa. He ovat siis onneksi yhtä innoissaan asiasta kuin minä!

Tänään vietän vielä vapaapäivän makuuhuoneenseiniä pohjamaalaillessa jotta muitakin huoneita saadaan samalla eteenpäin.

Oikein ihanaa alkavaa torstaipäivää kaikille! 🙂

Elisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Keittiö saapui

  1. On jännää saada seurata kotinne valmistumista. Innolla odotan postauksia ja tietty kuvia! Työniloa remppaan!

    1. Kiitos kovasti kommentistasi! Lupaan että pian tulee tilannekatsausta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *