Ruusuista maanantaita

Aika monen mielestä maanantait on viikon rankimpia päiviä, ja myönnän itsekin välillä syyllistyväni moiseen ajatteluun. Toisaalta olen jo monta vuotta mielessäni hokenut mantraa siitä, kuinka pidän maanantaista ja uuden viikon aloittamisesta. Kaikkihan tässä on asenteesta kiinni, ja mielestäni maanantaita voisi yrittää aina piristää jollain normaalista arjesta poikkeavalla tavalla. Viime maanantaina hain työpäivän jälkeen Stockan herkusta kaksi erilaista leivosta sekä piccolo-pullon kuohuviiniä iltapalaksi – eipä tuntunut maanantai enää lainkaan hullummalta!

Tämä meneillään oleva maanantai on ainakin normaalista poikkeava, sillä vietän tämän viikon kesälomaa! Alkuviikko menee tässä kotona touhuillessa, mutta keskiviikkona suuntaan äitini ja siskoni kanssa pitkään odotetulle reissulle Englantiin, Cambridgeen, serkkuni luo muutamaksi päiväksi. Kamera lähtee tietenkin mukaan, ja laitan varmasti pientä reissupostausta ja kuvia matkan jälkeen.

ruusut.jpg

ruusut3.jpg

ruusut2.jpg

Kyllä mua nauratti, kun tajusin näitä ihania ruusuja kuvatessani, että just tänne blogiin kehuskelin ”kuinka hölmöä onkaan ostaa nyt vielä perjantaipuskia, kun luonto on täynnä kauniita värejä joita voi kotiinkin tuoda vaikkapa laittamalla pihlajanoksan maljakkoon”. Siitä ei mennyt kuin viikon verran, kun perjantai-iltana Prisman tarjousruusut olivatkin jo ostoskorissa 😀 Näin se naisen mieli heittelee, vai olenko se vain minä?! Toisena päivänä jotain mieltä ja viikon päästä ihan eri ääni kellossa, hahah.

Mutta siitä ei päästä mihinkään, että kauniit nuo ruusut olivat ja piristivät kyllä mieltä koko seuraavan viikon.

Aurinkoista maanantaita kaikille!

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *