Helppoa leivontaa

Ai että miten herkullisia mustikkamuffinseja leivoin hiljattain! Kaikki lähti sunnuntain kroonisesta makeanhimosta, mustikoista pakkasessa ja muutamasta palasesta valkosuklaata kaapin kätköissä. Nopea googlaus vei minut tänne Leivo mun kaa -blogiin. Jos jollekin iskee leivontavimma viikonloppuna niin tälle ohjeelle voin antaa suosituksen 🙂

Maultaan nämä eivät ole ihan perusmuffinsit, vaan ihanan mehevät ja kanelicrumble -päällinen suussa sulavan rapsakka. Muuten noudattelin alkuperäisen ohjeen reseptiikkaa, mutta nesteenä käytin vaniljasoijamaitoa.

mustikkavalkosuklaa2.jpg

mustikkavalkosuklaa.jpg

mustikkavalkosuklaa3.jpg

Toi kanelicrumble… Jestas miten hyvää! Sitä vois syödä ihan sellaisenaan 😉

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *