Siskon luona kylässä

Vietin viime viikolla yhden päivän ikkunaremontti-evakossa siskoni luona. Hän on asunut tässä asunnossa Helsingin ydinkeskustassa nyt muutaman kuukauden. Yritin tallentaa tämän vanhan asunnon rauhallista, zenimäistä fiilistä myös kameralle.

ikkuna2.jpg

ikkuna.jpg

hylly.jpg

kasvi2.jpg

kasvi.jpg

Näissä vanhoissa asunnoissa on ihan oma tunnelmansa. Itsekin näillä suht samoilla kulmilla aikoinaan asuneena muistan sen fiiliksen, kun astuu liikenteen melusta ja raitiovaunujen kolinasta sisälle ja saa laittaa oven kiinni perässä; vanhan talon paksut kiviseinät peittävätkin äänet pehmeäksi huminaksi.

Palasin sunnuntaina Englannista, jossa vietin muutaman päivän serkkuni luona. Lomaviikon jälkeen paluu arkeen tuntuu aina kovin hektiseltä, mutta laitan varmasti kuvia ja stooria reissusta luettavaksenne loppuviikosta. Elisalla on remppa uudessa kodissaan täydessä vauhdissa, joten sieltäkin varmasti kuullaan taas pian miten hommat etenee! 🙂

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *