Camden Town – pikavisiitti Lontooseen

Miniloma Englannin Cambridgeen sisälsi myös pikavisiitin Lontooseen. Junalla tehty matka ei kestä tuolle välille tehtynä normaalisti kuin tunnin verran ja hintaa meno-paluu lipuille taisi tulla muutama kymppi euroissa. Meidän tuurilla juna oli toki myöhässä aikataulusta n. puoli tuntia kumpaankin suuntaan, mutta mikäs siinä oli maisemia katsellessa ja ihmetellessä. Olimme jo etukäteen siskoni kanssa päättäneet tehdä vain pikaisen täsmäiskun Camden Towniin ja jos aikaa jäisi niin piipahtaisimme Sohossa katsomassa teatterialueen menoa. Camden oli sen verran inspiroiva paikka värikkyytensä, ruokakojujen ja boheemin fiiliksensä ansiosta, että saimme siellä kulumaan aikaa huomattavasti enemmän kuin olimme suunnitelleet. Ja silti näimme tästä alueesta vain murto-osan! Seuraavalla kerralla tuonne täytyy lähteä koko päiväksi kiertelemään.

camden2.jpg

camdenmarket.jpg

Camden Marketilla oli tarjolla käsitöitä, musiikkia, koruja ja ruokaa. Meidän päivän teemaksi muodostuikin ruoka, yllättäen 😀 Mietimmekin siskoni kanssa, että onko ihan normaalia olla näin innoissaan ruuasta, hahah. Söimme ihan täydellisen makuiset Baot, eli kiinalaiset höyrytetyt sämpylät, joiden välissä oli uppopaistettua sientä ja ehkä jotain osterimuhennosta?

bao2.jpg

mjbao3.jpg

Harvinainen kuva itse bloggaajasta – kerrankin myös kameran toisella puolella!

squareroot.jpg

Joimme tuorepuristetut lemonadet, jotka tosiaan valmistettiin siinä nenämme edessä. Niin hyvää ja raikasta!

cupcakes.jpg

Olen heikkona kaikkeen makeaan, ja raakakakkuja on aina pakko saada maistella kun siihen on tilaisuus. Vegaanisen leipomon hauska nimi kiinnitti huomioni jo pitkältä ja tämä vadelma-vanilja raaka”juusto”kakku oli kyllä t-o-d-e-l-l-a hyvää.

camden.jpg

Camdenista on mahdollista shoppailla kaikenlaista, vaikka suurin osa pääkadun liikkeistä olikin lähinnä turisteille tarkoitettuja. Me bongailimme lenkkarihulluina kenkäkauppoja sekä American Apparelin ja Urban Outfittersin. Sisustuskauppoja en nähnyt lainkaan.

Seuraavaan eli viimeiseen reissupostaukseen laitankin vähän enemmän asiaa shoppailusta ja kerron vähän millaisia löytöjä tein tuolla ollessani.

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *