Shoppailua Englannissa

Yritimme lähteä reissuun mahdollisimman tyhjillä matkalaukuilla. Tarkoituksenamme oli siis viettää mahdollisimman paljon aikaa serkkuni luona, joten matkavaatteetkin saivat olla tällä kertaa rentoja ja ulkoiluun sopivia. Onnistuimme kyllä tässä tyhjien laukkujen missiossa, mutta jostain syystä silti vielä kotiinpaluun aamuna jouduimme säätämään tavaroita laukuista toiseen matkalaukkuvaa’an huutaessa ylimeneviä kiloja. Ilmeisesti tuli siis shoppailtua, mutta toisaalta jos kolme naista lähtee reissuun voiko muuta odottaakaan… 😉

kassi.jpg

Heti ensimmäisenä päivänä päädyimme Cambridgen suurimpaan ostoskeskukseen The Grand Arcadeen. Olin jo etukäteen katsonut hieman tuon ostoskeskuksen tarjontaa netistä ja bongannut The White Company Londonin liikkeen. Koska halusin sieltä vain jotain pientä, päädyin ihanaan tuoksukynttilään sekä lastenosastolta löytyneeseen tuliaiseen eräälle pienelle poikakaverille. Olisin voinut tyhjentää kyllä koko putiikin! Merkin pyyhkeet jäivät mieleen, ne olivat m-i-e-l-e-t-t-ö-m-ä-n pehmeitä.. Saisikohan niitä nettikaupasta?

thewhiteco.jpg

thewhite.jpg

whitecompany.jpg

The White Company Londonin myymälän palvelu oli myös tosi miellyttävää, ja  vaikka ostokset olivatkin pieniä, sain kaiken kauniisti pakattuna ja silkkipaperiin käärittynä.

tedbaker.jpg

Ted Bakeryn meikkipussin taisin löytää arkikosmetiikkaa katsellessani The Bootsista. Veikkaanpa, että tästä olisi saanut pulittaa Suomessa vähintään puolet isomman hinnan, joten olin tosi tyytyväinen tästä löydöstä! Heathrown kentällä piti vielä tuhlata viimeiset käteiset ja nappasin mukaani Living Etc -sisustuslehden. Ilmeisesti tummansiniset ja pinkit sävyt ovat herättäneet mielenkiintoni tällä reissulla, sillä lehti ja meikkipussihan sopivat ihan täydellisesti toisiinsa 😀

livingetc.jpg

pikkukaveri.jpg

Tämä yllä oleva ihanan pehmeä myssy -ja lapassetti on tarkoitettu eräälle pienelle poikakaverille, joka syntyi hiljattain. Toivottavasti se vielä mahtuu hänelle!

 Näiden lisäksi löysin myös pitkään etsimäni mustat nilkkurit sekä täydensin vaatekaappiani muutamalla syksyyn sopivalla neuleella ja puserolla.

Nyt on siis reissupostaukset tässä taas hetkeksi aikaa. Nyt voisi ollakin taas aika palata niihin sisustusjuttuihin! Pää on jälleen kerran täyttynyt uusilla ideoilla ja Pinterest kansioihin on kerääntynyt inspiraatiota lähes päivittäin. Käykäähän kurkkaamassa siellä, minkälaiset jutut ovat inspiroineet minua ja Elisaa viime aikoina!

Reipasta viikkoa kaikille!

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *