The White Company Londonin tuoksuista sunnuntaita

Heissan ja mukavaa sunnuntaita!

Olen nyt neljättä kertaa kirjoittamassa tekstiä tähän julkaisuun, mutta jostain syystä koneeni temppuilee tänään ja pyyhkii tekstiä pois lähes samaan aikaan kun kirjoitan. En ymmärrä mistä on kyse, mutta pidetään nyt sitten julkaisu kuvapainotteisena!

kynttila%CC%88.jpg

kuppi.jpg

keksit.jpg

Eipä mulla tässä olisi sen kummempaa kerrottavaa ollutkaan. Halusin pikaisesti tulla fiilistelemään sunnuntaita ja ihanaa The White Company Londonista ostamaani tuoksukynttilää. Onhan tässä syksyssä tosiaan hyvätkin puolensa, kuten kynttilöiden polttaminen ja hyvällä omalla tunnolla sohvannurkkaan kaivautuminen. Nyt kuitenkin nauttimaan vielä päivänvalosta ja koiran kanssa ulkoilemaan, antaa sohvan odottaa vielä muutaman tunnin 😉

image.jpg

Ps. Kuvissa myös uudet Annon kahvikupit, kiitos äiti!

 

 

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *