Kaapit järjestykseen

Kodin sisustuksessa pidän suuressa arvossa sitä, että ne arkisimmat ja käytetyimmät tavarat ja esineet ovat järjestyksessä. Se on ollutkin viime aikoina teemani kodin sisustamisessa, sillä olen käynyt pikku hiljaa läpi kaappejamme ja yrittänyt ratkaista ikuista säilytysongelmaa. Nyt kun saisi vielä vietyä kirpputorille kaiken sen ylimääräisen, josta haluan luopua. Sen verran paljon tavaraa ja astioita on kertynyt vuosien aikana, että tällä hetkellä lähes kokonainen kaappi on täynnä kirpparille vietävää. Olkoon se vielä toteutettavien projektien listalla, kunhan tämän vuoden puolella saisin vielä homman tehtyä.

kipot.jpg

Pimeä ja ahdas kylpyhuoneen kaappi on saanut minut kiireisinä aamuina välillä hulluuden partaalle. Tietääkö kukaan sitä tunnetta, kun yrität saada kaapin nurkasta juuri sen ainoan ponnarin, joka on näkyvillä, ja samalla sitä hapuillessa pudotat puolet kaapin muusta sisällöstä lattialle?

Löysin muistaakseni Anttilan loppuunmyynneistä 6 pientä kulhoa, joille olin miettinyt käyttötarkoitusta jo hetken. Nyt kulhot ovat kylpyhuoneen kaapissa ja ponnarit, korvikset, pinnit, kaulakorut, kellot ynnä muu arkinen sälä helposti saatavilla ja hyvässä järjestyksessä. Jo viikon verran olen päässyt aamuisin liikkeelle ilman kylpyhuoneessa tapahtuvia hermoromahduksia, joten tämä taisi olla pieni, mutta sitäkin tarpeellisempi uudistus!

kaikki.jpg

kello.jpg

korut.jpg Näinkin pienillä muutoksilla ja organisoimisella voi olla siis iso vaikutus arjen toimivuuteen!

image.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *