Ikkunaremontin jälkimainingeissa

Pikkuhiljaa näyttäisi siltä, että taloyhtiömme ikkunaremontti alkaa olla hienosäätöjä vaille valmis… Tästä aiheesta en aio täällä blogin puolella tämän enempää avautuakaan, mutta sanonpahan vaan, että toivottavasti ei tarvitse pitkään aikaan muita isoja remontteja tehdä ja olla epämääräisten aikataulujen armoilla!

Kotona on tavarat vähän siellä täällä, ja esimerkiksi tämä makuuhuoneen peili on siirtynyt remontin alta pois makuuhuoneestamme yläkerran aulaan. Ei se hullummalta tuossakaan näytä. Ja tätä peiliä nyt aulassa pari kuukautta katselleena on mielessäni käynytkin kyseisen tilan uudistusta jollain pienellä tavalla. Tila tuntuu nimittäin aika kolkolta kun tuon peilin siirtää tältä väliaikaiselta paikaltaan pois. Ehkä aulassa voisi olla mattoa, taulua tms. Aika pienellä vaivalla tilasta saa varmasti kodikkaamman!

laukku2.jpg

aula.jpg

kori.jpg

laukku.jpg

Positiivista tässä ikkunaremontissa tottakai on se, että tänä talvena ei välttämättä tarvitse vetää villasukkia jalkaan ihan joka ilta 😉 Ja onhan nuo uudet ikkunat tosi siistin näköiset. Kunhan viimeistelyt on tehty, laitan tännekin ennen ja jälkeen kuvia näkyville.

Nyt kohti uutta viikkoa! Tämä onkin ensimmäinen päivä sitten viime torstain kun lähden ihmisten ilmoille ja palaan arkeen. Viisaudenhampaiden leikkauksen jälkeen näytän näin 3 päivää myöhemmin edelleen hamsterilta, mutta kyllä se tästä! Huivia vaan kaulaan niin ehkä kukaan ei huomaa… 😀

Mukavaa viikonalkua!

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *