Muutto

uusikoti.jpg

Olen ollut niin pitkään nyt hiljaa täällä blogin puolella että ajattelin kaiken kiireen keskeltä tulla kertomaan hieman tilannetta. Kuvitukseksi saatte raakaversion makuuhuoneesta uusilla pinnoilla, kaiken remonttitavaran keskeltä! Lupaan että paljon lisää on luvassa, heti kun vaan saan edes yhden seinänsivustan kuntoon. Viikonloppuna siis muutettiin, hieman keskeneräiseen asuntoon, jossa asuminen pienten lasten kanssa tuottaa tällä hetkellä hieman päänvaivaa sillä ainut toimiva laite taitaa olla mikro. No, aamulla sain sentään netin toimimaan, joten siksi nämä pikaiset kuulumiset vasta tässä vaiheessa viikkoa! Nyt asutaan siis vielä pahvilaatikkoviidakossa ja syödään noutoruokaa. Sujuuko aina kaikki muutot näin mallikkaasti? Seuraavan kerran, jota ei toivottavasti tule pitkään aikaan, varaan vähintään kaksi viikkoa lomaa ja liudan työmiehiä auttamaan. Toivottavasti aika kultaa muistot!

Jotta kaikki ei kuulostaisi niin stressaavalta ja toivottomalta niin loppuun on pakko todeta että kaunis ensilumi saapui tänään ja onneksi viikonloppuna saatiin vaihdettua myös talvirenkaat ajoissa! 🙂

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *