Arvonta // Meidän Viikonloppu ja Kädentaitomessut

Me tykätään Elisan kanssa molemmat tosi paljon kaikesta itse tehdystä, ja olinkin tosi iloinen saadessani teille lukijoillekin kaksi lippua arvottavaksi 11.-13.11.2016 järjestettäville Kädentaitomessuille! Itse ajattelin piipahtaa hakemassa inspiraatiota vielä joululahjoihin ja ihailemassa suomalaista käsityötä, jota viikonloppuna on varmasti reilusti tarjolla. Alueella on myös useita työpajoja, ja esimerkiksi mahdollisuus käydä tekemässä itse mehiläisvahakynttilöitä.

Kädentaitotapahtuma on osa Meidän Viikonloppua, joka kerää saman katon alle myös Elma, Metsä, 55Plus, Lemmikki – ja Outlet Expo tapahtumat avaten samalla myös Messukeskuksen joulukauden. Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle ja luvassa onkin mielenkiintoista maaseutuelämää, kotieläimiä, käsitöitä ja muita elämyksiä. 

Kadentaito_logo_oranssi_2013.jpg

Arvon kaksi (2) lippua yhdelle lukijalle, joka on alla olevaan kommenttikenttään kertonut osallistuvansa arvontaan. Arvonta-aika on 3.11.-6.11.2016. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse, joten muistathan jättää osoitteesi siihen tarkoitettuun tekstikenttään (ei näy muille osallistujille). 

image.jpg

 

2forliving - -

14 kommenttia “Arvonta // Meidän Viikonloppu ja Kädentaitomessut

  1. Askartelemme kovasti lasten kanssa ja menisimme mielellämme messuilemaan ja hakemaan lisää ideoita.

  2. Olisi kiva päästä pitkästä aikaa Helsinkiin messuille, näyttäisi nuo messupäivät olevan vielä itsellä vapaa päiviä, joten messuliput olisi ihana piristys vuorotyötä tekevän arkeen. Osallistun arvontaan ja pidän sormet sekä varpaat ristissä että arpaonni kerrankin suosisi 🙂

  3. Olisi mahtavaa päästä messuilemaan❤ en ole koskaan näillä messuilla vielä käynytkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *