Kurkistus keittiönlaatikkoon

IMG_8810.jpg

 

Oletteko jo törmänneet Leila’s– merkin keittiöjuttuihin? Ellokselta löytyy jonkin verran valikoimaa tältä merkiltä, mutta itse päädyin tilaamaan ihan heidän omasta nettikaupastaan sillä en Elloksen valikoimasta saanut täyttä settiä suosikkiväriäni. Näitä saa niin suloisissa väreissäkin!

Keittiön kaapit ovat siis alkaneet saamaan täytettä. Uudet Iittalan piano- aterimet sekä nämä Leilas- merkin välineet päätyivät ensimmäisenä ylimpään laatikkoon josta ne on helpoin napata jokapäiväiseen käyttöön. Täytyy kyllä nyt jo sanoa, että nämä metrin leveät vetolaatikot ovat oikea järjestelijän unelma! Ja huomasitteko jo keittiötason? En malta odottaa että loppukin keittiö on kunnossa nin pääsen kunnolla kuvailemaan 🙂

leilas.jpg

Itselläni on myöskin lasten syntymäpäiväjuhlat ja varsinkin niiden suunnittelu aina mielessä joten kurkkasin myös juhlapuolen valikoimaa ja voi mitä ihanuuksia sieltä varsinkin tytöille löytyykään. Jos siis joku on ballerina- tai prinsessasynttäreitä suunnittelemassa niin kannattaa kurkata tämä valikoima.

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *