Pyhäinpäivä mökillä + arvonnan voittaja

Kylläpäs saatiin talvinen viikonloppu Pyhäinpäivän viettoon! Olimme hieman mattimyöhäisiä, kun lähdimme vasta nyt Keski-Suomeen mökille viemään venettä talvisäilöön, mutta onneksi järvi ei ollut vielä ehtinyt jäätyä ja homma saatiin hyvin hoidettua. Pikkasen kylmä taisi veneellä ajellessa tulla! (Itsehän ajelin satamaan mukavasti autolla penkinlämmittimien hehkuessa punaista). Ja vaikka pakkanen olikin aika pureva koko päivän, oli ihan pakko vähän ulkoilla kauniissa auringonpaisteessa. Isot kynttilätkin laitoin tulille jo auringon vielä pilkistellessä. Viikonloppu meni siis rennoissa merkeissä hyvin syöden ja takkatulen ääressä istuskellen.

aamiainen.jpgMökkiaamiainen on aina vähän parempi kuin arkena. Venettä lähdettiin ajelemaan jo kahdeksan maissa aamuhämärissä,  ja siltä reissulta palattuamme kuuma kahvi, itse tehty munavoi ja lämpimät karjalanpiirakat maistuivat ihan täydelliseltä.

laiturilla.jpg

Blogissa oli käynnissä viikonlopun ajan arvonta, jossa oli mahdollisuus voittaa itselleen kaksi lippua Kädentaitotapahtumaan Helsingin Messukeskukseen ensi viikonloppuna 11.11.-13.11.2016. Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos Messukeskukselle lipuista!

Arvonnan voitti nimimerkki ”Suski”! Onnea voittajalle 🙂 Olen laittanut sinulle myös sähköpostia.

image.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *