Tilannekatsaus

Keittiömme on tosiaan vielä hieman vaiheessa. Kaapit on toki järjestetty kuntoon, tuota yhtä yläkaappia lukuunottamatta, ja hellakin nyt toimii joten lopulla ei onneksi ole niin hätä. Huomenna pitäisi tapahtua hieman lisää näin ulkoisestikin joten hyvällä tuurilla keittiö on pian valmis! Tämän jälkeen voinkin aloittaa seuraavan isomman projektin eli vaatehuoneen, joka on tähänasti toiminut työkaluvarastona.

IMG_8817.jpg

Tämä viikko on mennyt lasten kanssa kotona, sillä pienimmälle iski vatsatauti.Toivotaan että me muut säästyttäisiin tuolta taudilta sillä tekemistä olisi vaikka kuinka paljon! Ja ihana muuten tuo lumi! Eilen uskaltauduttiin ulos sen verran että haettiin pulkka kaupasta ja pojat saivat laskea muutaman mäen. Auto piti myös kaivaa tuolta lumen keskeltä sillä sehän ei ollut moneen päivän liikkunut minnekään pahimman taudin jyllätessä. Toivottavasti tuo luminen keli jatkuisi ainakin jouluun asti!

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *